Lifestyle Zwangerschaps & New-Born photography


Gefeliciteerd! Jullie verwachten een kindje! Wat een bijzondere gebeurtenis, dat moet natuurlijk mooi worden vastgelegd in een stijl die jullie aanspreekt. 

 

De shoots worden in lifestyle geschoten maar wat betekend dat nou eigenlijk? Mijn stijl is onder andere heel puur en dat betekend dat ik de baby’tjes dus niet fotografeer in een bloempot met een strikje op het hoofd en met een canvas bloemenveld op de achtergrond. Het zelfde geld voor een zwangerschap.

 

Het woordje ‘lifestyle’ verklapt het natuurlijk al een beetje, de foto’s maak ik bij jullie thuis en laten een stukje van jullie ‘echte’ leven zien. Bijvoorbeeld op het mooie nieuwe babykamertje, in het wiegje en natuurlijk in jullie armen bijvoorbeeld tijdens het voeden. fotograaf Utrecht Newborn fotografe Utrecht kraamfotograaf kraamreportage Utrecht kraamfotograaf babyfotografie zwangerschapsfotografie zwangerschapsfotografe zwangerschapsfoto's 

What's in it?


Lifestyle zwangerschaps-shoot

 

€175,-

1-2 uur fotografie

Foto's uitzoeken + nabewerking

30-50 foto's in hoge resolutie

verstuurd via WeTransfer

Lifestyle new-born shoot

 

195,-

Dagdeel fotografie

Foto's uitzoeken + nabewerking

30-50 foto's in hoge resolutie

verstuurd via WeTransfer


 

 

Uiteraard is een fotoboek ook mogelijk. Tijdens de shoot zal ik mijn demo-fotoboek meenemen zodat jullie hier lekker door kunnen bladeren en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie? Druk op onderstaande knop en vraag mijn brochure aan.

 

Reiskosten binnen Utrecht (stad) gratis - buiten Utrecht (stad) € 0,21 per kilometer. 

 

Deze shoots zijn bedoelt voor de ouders en eventueel de grote broer(s) en/of zus(sen). Iedere persoon extra is € 25,- per persoon.

 

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar alle in's & out's over deze shoot, mijn werkwijze en het gezicht achter de camera? Vraag dan vrijblijvend mijn 'Lifestyle New-Born brochure' aan.