'i didn't choose photography, photography chose me'


Hoe het allemaal begon

Fotografie is voor mij niet zomaar uit de lucht komen vallen. Vroeger zaten mijn ouders, en dan vooral mijn vader, mij altijd achterna met een camera. Hij was altijd bezig met foto's maken van ons gezin.

 

Zij hebben mij geleerd dat foto's ontzettend belangrijk zijn om herinneringen levend te houden.

Of het nou gaat om die ene vakantie in dat strandhuisje in Zeeland of dat fijne moment met oma die er misschien straks niet meer is.

 

Mijn naam is Fleur Bours, een millennial die al theedrinkend, meezingend met muziek, reizend en

gekleed in streepjes shirtjes door het leven gaat. 

 

Ik ben graag bij alle geweldige en bijzondere momenten in jouw leven! Bijvoorbeeld een zwangerschap, de 1e verjaardag van jullie kindje of als jullie gewoon de liefde willen vieren. Ik zou het een eer vinden om de momenten die voor jou/jullie zo bijzonder zijn, vast te mogen leggen.

 


Mijn fotografie stijl

In de loop der jaren ben ik mijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Hierbij kwam ik er achter dat heel puur werken echt mijn ding is. Ik houd niet van gemaakte kijk-ons-eens-verliefd-op-het-strand-staan foto's. Ohja.. en ook niet van baby's die een taart kapot maken.

 

We leven in een echte wereld dus laten we ook de echte wereld vastleggen. Ik schroom niet voor een traan, een beetje naakt of een karakter-plekje in het gezicht. Dat is namelijk wie jij bent en jou als persoon maakt. Echte foto's van echte mensen.

 

Neem een kijkje in mijn portfolio om meer over mijn fotografie stijl te weten te komen.