Wat anderen zeggen


Als babyshower cadeau een newborn-shoot gekregen bij Fleur. Na de geboorte van onze dochter stond alles even stil door Corona en hebben wij in overleg met Fleur gekozen voor een buiten shoot. Een afspraak was zo gemaakt en het contact verliep goed; ze reageert snel via app, is vriendelijk en kwam met goede tips voor de perfecte locatie.

Na de shoot hebben we binnen een week prachtige, professionele foto’s mogen ontvangen. Een mooie herinnering voor later voor ons meisje. In de toekomst zullen wij zeker nogmaals een shoot doen bij Fleur.

Wij zijn enorm blij met het resultaat en bevelen Fleur Bours Photography aan als fotografe!


 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige week hebben wij een hele leuke shoot gehad met Fleur. Ze heeft ons meegenomen naar de heide, waar de bloemen prachtig paars in bloei staan. Fleur is zeer fijn in de omgang en geeft ook nog eens goede tips voor bijvoorbeeld de beste locatie. Een fotograaf die met je meedenkt, ontzettend fijn! Ze stelt je op je gemak en legt de meest spontane momenten vast. De resultaten zijn prachtig! Wij kijken ernaar uit om de volgende bijzondere momenten in ons leven vast te laten leggen door Fleur.


 

 

 

Door haar mooie portfolio en het warme contact hebben we gekozen voor Fleur als onze trouwfotograaf. Op onze trouwdag hebben we soms amper gemerkt dat ze er was, waardoor ook de meest intieme momenten mooi op de foto staan. De fotokwaliteit is erg goed. Ook het nagesprek was fijn en persoonlijk. We kunnen haar dan ook zeker aan andere bruidsparen aanraden!


 

 

 

 

Wij hebben een newborn fotoshoot kado gekregen. Het contact met Fleur verloopt soepel en snel. Het was erg leuk om met haar te werken en de foto’s zijn echt prachtig geworden. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen. Ze heeft ons nieuwe gezin heel mooi vastgelegd en wij zijn er superblij mee. Absoluut een aanrader!


Van ontmoeting tot de grote dag nam Fleur ons mee in haar ideeën en luisterde ze naar onze wensen. We hebben een zeer professionele en ook persoonlijke ervaring gehad. Ze vraagt goed uit wat je wensen zijn en hoe de dag zal verlopen. 

 

Fleur heeft een heerlijke balans tussen zichtbaar en onzichtbaar zijn. Tijdens onze fotomomenten gaf je ons net dat extra beetje zelfvertrouwen met je complimenten en toffe ideeën. Tijdens de dag zagen we je bijna niet, maar hoorde we wel altijd ergens in de verte de sluiter klikken. Naast fotograaf heb je ook de zorgzaamheid en oog voor detail om even een jurk goed te doen of de bloemen vast te houden. Fleur was altijd spot-on, komt haar afspraken na en overtreft onze verwachtingen als hele betrokken fotograaf. Dankjewel voor het prachtige resultaat lieve Fleur, de warmte en de persoonlijke attentie bij het afleveren van de foto's maakt het een feestje na de grote dag. 

 

We kozen voor Fleur vanwege haar stijl en eerlijke en directe manier van werken. Fleur leverde meer foto's dan afgesproken, in een prachtige verpakking met lieve attentie. We hebben genoten met je en het is zelfs een beetje jammer dat het hier ophoudt.. Fleur bedankt voor onze returnticket naar de liefde.

 

Warme groet D & M


In augustus 2019 heeft Fleur mijn familie (opa en oma, vader en moeder, broer en schoonzus en mijn man, kind en mij) prachtig op de foto gezet in verschillende formaties. Geen perfect geposeerde plaatjes, maar spontane, vrolijke en gezellige momenten vastgelegd. Waardevolle herinneringen!

 

Na deze shoot heb ik besloten om Fleur ook te vragen om portretfoto's voor mijn bedrijf te maken. Ik vond het erg spannend en begon daarom een beetje zenuwachtig. Fleur stelde me al gauw op mijn gemak door vlot aan de slag te gaan, door haar enthousiasme en complimenten en door tussentijds al wat succesvolle plaatjes met mij te delen. Ik ben wederom super blij met het resultaat!


Fleur heeft in juli 2018 een zakelijke fotoshoot

voor mij gedaan.Ik wilde zelf al een hele tijd

nieuwe zakelijke foto’s laten maken, maar

het kwam er steeds niet van. Een gesprek

met Fleur opende mijn ogen: het werd toch echt eens

tijd voor nieuwe foto’s! Ze heeft van het begin

tot het eind fantastisch werk afgeleverd.Vòòr de

fotoshoot had ik enkele wensen en verwachtingen.

Daarom zag ik een beetje op tegen de fotoshoot.

Je weet immers nooit of de foto’s ook daadwerkelijk

worden wat je zelf in gedachten had. Fleur heeft naar

mijn wensen en verwachtingen geluisterd en zij

heeft mij gerustgesteld. Het contact verliep

voorspoedig en de fotoshoot was geweldig. Ze heeft

de tijd genomen, goed geluisterd naar wat ik graag

wilde en aanwijzingen gegeven. Fleur is professioneel,

enthousiast èn gezellig. Ze heeft in heel korte tijd de

foto’s uitgezocht en bewerkt (wat een service!).

Het eindresultaat is beter geworden dan ik had durven

hopen. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik zou iedereen

aanraden om Fleur te kiezen als fotograaf.

 Dankjewel Fleur! 


 

 

 

 

 

Dit is de 3e shoot die wij bij Fleur hebben afgenomen.

Nu dus voor de zwangerschap shoot gekozen.

Ik hou van de pure plaatjes die Fleur maakt.

I.p.v. de standaard foto’s zowel binnen als buiten.

Zodra de kleine geboren is mag ze ook onze baby

shoot schieten!

Dat gecombineerd met de zwangerschaps shoot,

wordt een geweldige serie voor in een mooi boekwerk.

Fleur, weer bedankt voor je geweldige foto’s en

ook het zeer snelle doorsturen en je flexibiliteit!

2 dagen later heb ik de foto’s al mogen bewonderen!

Dank je wel!