Wat anderen zeggen


 

 

 

 

Wij zijn ontzettend blij dat fleur onze bruiloft heeft kunnen fotograferen. We hebben de bruiloft moeten verzetten maar dat was geen probleem. Fleur maakt hele mooie warme en romantische foto's. Ze geeft aanwijzingen, is vriendelijk en denkt mee. Wij zijn super blij met het eindresultaat en raden haar zeker aan.


 

 

 

 

 

 

 

 

 Fleur heeft onze bruiloft naar onze wensen sfeervol vastgelegd. Zij heeft zich over de dag flexibel opgesteld, waardoor wij maximaal van de dag konden genieten. Zij was echt onderdeel van de dag en het voelde zeer vertrouwd. Wij zijn blij met de foto's en kunnen haar van harte aanbevelen.


 

 

 

 

 

Fleur heeft fantastisch foto’s gemaakt op onze bruiloft. Zowel thuis, onderweg en op de trouwlocatie.

 

Wij zijn enorm op ons gemak gesteld en het voelde super vertrouwd. Fleur komt met originele ideeën en is enorm flexibel.

 

Bij het ophalen van de foto’s kwam Fleur met het idee om een fotoboek te maken en heeft ook een aantal voorbeelden laten zien. Het fotoboek zorgt voor een blijvende herinnering! 


 

 

We hebben een heel fijne new-born fotoshoot met Fleur gehad.

 

Van tevoren waren zowel mijn vriend als ik een beetje bang of we zo'n fotoshoot niet te onnatuurlijk en ongemakkelijk zouden vinden, maar dat is helemaal goed gekomen. Fleur stelde ons van tevoren en zeker ook tijdens het nemen van de foto's gerust en gaf goede ideeën zo dat we uiteindelijk leuk en in fijne houdingen op de foto staan.

 

Fleur nam ruim de tijd voor dit fotoshoot bij ons thuis en ook ons oudere kindje wist ze heel leuk erbij te betrekken zo dat we nu heel mooie gezinsfoto's als herinnering hebben.

 

Als we ooit weer professionele foto's willen hebben, zullen we dus zeker weer bij haar terecht komen!


 

 

 

Wij hadden Fleur benaderd om de foto's van onze bruiloft te bewerken. Best wel spannend omdat Fleur niet degene was die de foto's had gemaakt maar het was een schot in de roos. De foto's kwamen er prachtig uit en ook het fotoboek was het meer dan waard.

 

Een jaar later hebben we Fleur weer benaderd om een zwangerschapsshoot te doen. We zijn samen naar de Soesterduinen gegaan en Fleur nam alle tijd om ons op de foto te zetten. Fleur is zeer professioneel en benaderbaar. De communicatie is heel fijn en wij kregen binnen een week de foto's alweer toegestuurd.

 

Afgelopen week hebben we Fleur ook een new-born shoot laten doen. Ook deze foto's zijn weer prachtig! We raden Fleur zeker aan en zullen haar zelf in de toekomst ook weer benaderen voor een nieuwe klus!


Als babyshower cadeau een newborn-shoot gekregen bij Fleur. Na de geboorte van onze dochter stond alles even stil door Corona en hebben wij in overleg met Fleur gekozen voor een buiten shoot. Een afspraak was zo gemaakt en het contact verliep goed; ze reageert snel via app, is vriendelijk en kwam met goede tips voor de perfecte locatie.

Na de shoot hebben we binnen een week prachtige, professionele foto’s mogen ontvangen. Een mooie herinnering voor later voor ons meisje. In de toekomst zullen wij zeker nogmaals een shoot doen bij Fleur.

Wij zijn enorm blij met het resultaat en bevelen Fleur Bours Photography aan als fotografe!


 

 

 

 

 

 

Vorige week hebben wij een hele leuke shoot gehad met Fleur. Ze heeft ons meegenomen naar de heide, waar de bloemen prachtig paars in bloei staan. Fleur is zeer fijn in de omgang en geeft ook nog eens goede tips voor bijvoorbeeld de beste locatie. Een fotograaf die met je meedenkt, ontzettend fijn! Ze stelt je op je gemak en legt de meest spontane momenten vast. De resultaten zijn prachtig! Wij kijken ernaar uit om de volgende bijzondere momenten in ons leven vast te laten leggen door Fleur.


 

 

 

Door haar mooie portfolio en het warme contact hebben we gekozen voor Fleur als onze trouwfotograaf. Op onze trouwdag hebben we soms amper gemerkt dat ze er was, waardoor ook de meest intieme momenten mooi op de foto staan. De fotokwaliteit is erg goed. Ook het nagesprek was fijn en persoonlijk. We kunnen haar dan ook zeker aan andere bruidsparen aanraden!


 

 

 

 Wij hebben een newborn fotoshoot kado gekregen. Het contact met Fleur verloopt soepel en snel. Het was erg leuk om met haar te werken en de foto’s zijn echt prachtig geworden. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen. Ze heeft ons nieuwe gezin heel mooi vastgelegd en wij zijn er superblij mee. Absoluut een aanrader!


Van ontmoeting tot de grote dag nam Fleur ons mee in haar ideeën en luisterde ze naar onze wensen. We hebben een zeer professionele en ook persoonlijke ervaring gehad. Ze vraagt goed uit wat je wensen zijn en hoe de dag zal verlopen. 

 

Fleur heeft een heerlijke balans tussen zichtbaar en onzichtbaar zijn. Tijdens onze fotomomenten gaf je ons net dat extra beetje zelfvertrouwen met je complimenten en toffe ideeën. Tijdens de dag zagen we je bijna niet, maar hoorde we wel altijd ergens in de verte de sluiter klikken. Naast fotograaf heb je ook de zorgzaamheid en oog voor detail om even een jurk goed te doen of de bloemen vast te houden. Fleur was altijd spot-on, komt haar afspraken na en overtreft onze verwachtingen als hele betrokken fotograaf. Dankjewel voor het prachtige resultaat lieve Fleur, de warmte en de persoonlijke attentie bij het afleveren van de foto's maakt het een feestje na de grote dag. 

 

We kozen voor Fleur vanwege haar stijl en eerlijke en directe manier van werken. Fleur leverde meer foto's dan afgesproken, in een prachtige verpakking met lieve attentie. We hebben genoten met je en het is zelfs een beetje jammer dat het hier ophoudt.. Fleur bedankt voor onze returnticket naar de liefde.

 

Warme groet D & M