Because every picture tells a story

Verlovingsshoot A&E Paris

Juni 2022 - Parijs

 

Toeval bestaat niet..

 

Heb je mijn vorige blog gezien? Die van het Louvre in Parijs? Deze mensen lijken er op hè?

 

De avond voor deze foto’s ontmoette we dit stel en kon ik werkelijk fantastische foto’s van ze maken bij het Louvre.

Na de shoot merkte ik dat vooral hij steeds enthousiaster werd en zei zo iets van, maar kun je ons dan ook niet bij de Eiffeltoren vastleggen? Dat samen met, ja morgen zijn we 10 jaar samen was voor mij al wel aardig een 1+1 = 2

 

En ja hoor. Die avond heel laat kreeg ik een appje; morgen zijn wij precies 10 jaar bij elkaar en ben van plan haar ten huwelijk te vragen. Misschien leuk om dit vast te leggen.

 

OH MY GOD

 

Dus zijn mijn vader en ik samen om 00:00 uur meteen begonnen met brainstormen, waar moeten we zijn en hoe gaan we dit doen?

 

De volgende dag zijn we richting de Eiffeltoren gegaan om deze geweldige plek (die ik via instagram had gevonden) te bekijken. Alvast wat geoefend met foto’s zodat we op het moment precies wisten hoe of wat. Wat een heerlijk teamwork met mijn vader!

 

Gedurende de dag hielde we contact met hem zodat hij wist hoe of wat het plan ging zijn. Hier liet hij ons helemaal vrij in en konden zo een geweldig plan maken. Wat een droom!

 

Halverwege de avond was het zo ver, mijn vader en ik stonden verdekt opgesteld en via een live locatie konden we zien waar ze waren en van welke kant ze zouden komen. Ze gingen op de perfecte plek staan en zo kon ik rustig naar ze toe lopen en beginnen met fotograferen. Zo was het echt een verrassing voor haar.

 

Na een aantal keer ‘klik klik klik, had ze het wel door natuurlijk haha!

 

Toen deden we alsof we gewoon een toffe shoot deden bij de Eiffeltoren, daar had ik het natuurlijk al over gehad tijdens onze eerste ontmoeting dus was logisch in het verhaal.

Met hem afgesproken dat we gewoon eerst een klein stukje shoot zouden doen en ik hem verder vrij zou laten in wanneer het moest gebeuren.

 

And then the magical moment was there..


Coupleshoot A&E Paris

Juni 2022 - Parijs

 

Afgelopen juni/juli reisde ik met mijn vader af naar Parijs. Een tripje van ons samen voor qualitytime en om te fotograferen. We begrijpen elkaar helemaal en konden ons even helemaal uitleven. Een aantal weken voor we gingen had ik bedacht om er een aantal fotoshoots te doen. Zo gezegd, zo gedaan.

 

In de middag zochten we naar de mooiste plekjes om er in de avond terug te keren en te shooten.

 

We liepen het plein van het Louvre op en ik zag meteen een leuk & gezellig uitziend stel zitten. Ik pakte m'n camera erbij en stapte op ze af. En wat bleek, ze kwamen uit Nederland!

 

Vrijwel meteen ontstond er een gezellig gesprek en tien minuten laten stonden ze voor mij te poseren, nou daar zeg je u tegen. Wat een heerlijke shoot was dit!

 

Ik gaf ze mijn kaartje en we gingen uit elkaar. Maar niet voor lang.. Kijk je mee naar de volgende blog?


Bruiloft K&N

Juni 2022

 

Wat een heerlijke zomerse bruiloft was dit! Voor mij de eerste keer een bruids-shoot op een van mijn favoriete shoot locaties de Soester Duinen. Tevens mijn eerste bruiloft bij Feel Good Tent Event, wat een heerlijke plek midden in het bos.

 

Dank lieve K&N dat ik bij jullie prachtige dag aanwezig mocht zijn, het was een feestje!


Newbornshoot Novi Fae

Januari 2022

 

Blijft toch wel een van m'n favoriete shoots hoor met die kleine nieuwe mensjes, de newborns!

 

Tijdens een newborn shoot kom ik naar jullie thuis en doen we alles op een heel relaxt tempo. Het is voor jullie natuurlijk ook allemaal even wennen met een nieuw gezinslid dus daar houd ik tijdens deze shoot ook rekening mee. De shoot duurt daarom ook iets langer dan de andere shoots. Ik trek hier altijd 2 tot 3 uur voor uit. Zo is er genoeg ruimte voor een schone luier, een huiltje, een badje en natuurlijk heel veel knuffels.

 

Zijn jullie geïnteresseerd in een newborn shoot? Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan, hier vertel ik jullie meer over deze shoot!

 

P.S. een babytje is officieel 'newborn' tot twee weken na de geboorte, dus wacht niet te lang met het plannen van deze shoot. Uiteraard kan het ook na deze twee weken maar dan is jullie kindje echt al zichtbaar gegroeid en ben je de 'newborn' fase dus voorbij.


Zwangerschapsshoot Lotte + Fam.

December 2021

Een zwangerschaps-shoot/familieshoot met een kleintje in December buiten geen optie? Think again!

 

Ja soms moet je een aantal keer verzetten in verband met slecht weer maar als je dan eenmaal een goede dag te pakken hebt is het zo tof! Trek jezelf en de rest van de familie lekker een aantal laagjes kleding aan en gaan met die banaan. Vooral met een kleintje erbij die (net) kan lopen zal er aan beweging geen gebrek zijn tijdens de shoot en dan krijg je het vanzelf warm ;) haha.

 

Ik krijg best vaak de vraag wat voor kleding ik aan zou raden voor een shoot. Deze jonge familie heeft hele fijne kleuren uitgekozen die ook lekker werken met de omgeving. Geen hele drukke prints maar 3 fijne kleuren die goed bij elkaar passen. Het groen en beige van de omgeving maken het kleuren pallet wat mij betreft helemaal af. 


Herfstbruiloft N&M

Oktober 2021

Afgelopen oktober was het dan eindelijk zo ver, de echte herfstbruiloft van N&M!

 

Wie mij een beetje kent of volgt op social media weet dat ik ook een herfstfan ben dus ik sprong een gat in de lucht toen ik hun dag mocht vastleggen.

 

Vraag je herfst, dan krijg je herfst! Het regende bijna de hele dag, het kwam echt met bakken uit de lucht! Dit was best even spannend voor de fotoshoot die we in het bos hadden gepland, maar met genoeg paraplus en een fijne positieve vibe is het ons gelukt om er een fantastische shoot van te maken. Zie jij aan de foto's dat het zulk vies weer was?

 

Ik zeg, kom maar door met nog meer van dit soort herfstbruiloften!


Zwangerschaps-shoot P&S

Oktober 2021

 

Op een hele mooie oktober dag toen de zon zich nog flink liet zien, wat een heerlijke shoot!

 

Wederom op een van mijn favoriete shoot locaties, de prachtige Soester Duinen bij Amersfoort.

 

P.S. Tijdens deze avond kwamen er heel veel luchtballonnen voorbij, ze staan ook op een aantal foto's. Spot jij ze?

 


Zwangerschaps-shoot M&M

Juli 2021

 

Wat een heerlijke shoot was dit! Op een van mijn favo shoot locaties, in de zomer, met af en toe een zacht ondergaand zonnetje. GEWELDIG!