Because every picture tells a story


portretshoot jesca

Januari 2021 - Posbank

Hoezo in de winter buiten shooten kan niet? Te koud, te nat, niet mooi, niet fijn. 

 

Reken maar van YES dat je in de winter hele mooie foto's buiten kunt laten maken! Natuurlijk is het koud en kun je pech hebben met het weer, maar je kunt ook geluk hebben. Zeker als je vroeg in de ochtend begint. Dus ik zeg hup, trek die thermo kleding onder je broek en trui aan en gaan met die banaan!

 

Hier onder de foto's die ik op een fijne maandag ochtend met Jesca schoot op de altijd prachtige Posbank bij Rheden. Jup, echt een favoriete plek om te shooten/wandelen voor mij haha! We waren om 08:45 uur daar en het was weer zo bizar mooi! Toen we begonnen was er mist en het zonnetje kwam heel zacht door. 

 

De foto's spreken voor zich denk ik!


Coupleshoot L&M

Oktober 2020 - Soester Duinen

Begin Oktober stond er een shoot gepland met deze twee lieverd. Eerst gewoon omdat het leuk is om foto's te maken en van elkaar als koppel te hebben. Maar.. later kwamen daar opeens twee hele belangrijke redenen bij.

 

Tijdens hun vakantie afgelopen zomer kreeg ik een foto toegestuurd, 'she said yes'! Niet veel later kwamen ze er achter dat er nog een hele grote verandering in hun aan kwam, namelijk een zwangerschap! Wat een bijzondere gebeurtenissen allemaal in deze korte tijd! Lieverds, ik gun het jullie zo!


Ondernemers-shoot Femke

Oktober 2020 - Buiten in de Kuil Lage Vuursche

Begin dit jaar won Femke bij mij een ondernemers-shoot via Instagram. Dit ter ere van het 2,5 jarig bestaan van mijn bedrijf. Toen Femke de shoot won was het Maart en kwamen we net terecht in een lockdown, geen timing voor een fotoshoot helaas.

 

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van haar wanneer we de shoot konden doen. Wanneer jij wil antwoorden ik! Ik vertelde dat mijn favoriete seizoen de herfst is en ik zelf dus die keuze zou maken. Dat vond ze een goed idee en we spraken een dag in Oktober af. 

 

Femke had deze geweldige plek ontdekt in Lage Vuursche waar je heel cosy buiten kunt zitten met een lekker drankje, midden in het bos! Dus je begrijpt, daar hebben we ook even gebruik van gemaakt. Eerst hebben we wat 'werk' foto's geschoten en daarna in het bos een aantal portretten. Zoals je aan de foto's in het bos kunt zien had Femke ook nog even een andere outfit meegenomen, zo leuk voor de afwisseling! Ze wilde ook graag een hele enthousiaste foto maken voor bijvoorbeeld een witactie op social media. In oktober is het natuurlijk herfst dus blaadjes genoeg. Deze gingen natuurlijk de lucht in en dat leverde geweldige foto's op.

 

Heel veel plezier met de foto's Femke en succes met je onderneming!


Wedding R&M

September 2020 - Dengh Utrecht

Afgelopen september was het de grote dag van Rinske & Marcel. De dag begon bij het bruidspaar thuis wat het domein van de bruid was. Toen zij helemaal klaar was kwam de bruidegom haar ophalen in een fantastische oude auto. 

 

In hun woonplaats hebben we tijdens de koffie even een klein fotomoment gepakt wat een heel tof beeld opleverde met gekleurde huisjes op de achtergrond. Na de lunch was daar het echte fotomoment met als locatie het Verdronken Bos in Schalkwijk. Wat een mooie plek met water en veel groen, het weer was tijdens dit fotomoment bewolkt wat echt perfect is voor de foto's. Met bewolking is het licht mooi zacht en niet zo hard als met zon. Zo hoef je ook niet met je ogen te knijpen, dat is toch iets minder leuk voor de foto's!

 

Na het fotomoment was het tijd voor de ceremonie, deze vond plaats bij Dengh in Utrecht. We hadden deze dag onwijs geluk met het weer. De ceremonie kon daardoor ook buiten plaatsvinden in een soort appel/peren boomgaard. Heel tof!

 

Voor de ceremonie begon stonden de kindjes de volwassenen op te wachten om hun mobiele telefoons in te nemen. Tijdens de ceremonie wilde het bruidspaar absoluut geen telefoons dus dit was een mooie manier om het op te lossen en de kids hadden meteen een leuke taak!

 

Ohja! Tijdens deze bruiloft was het natuurlijk ook nog coronatijd maar het bruidspaar wilde wel graag een groepsfoto. Ik maakte de foto vanuit een raam op de 1e etage van Dengh, de huishoudens gingen in groepjes staan en de auto maakte ook nog deel uit van de foto. Wat een mooi beeld is dit geworden! Duidelijk op afstand maar dit stoort totaal niet.


wedding S+E

Augustus 2020 - Kasteel Duurstede

In Augustus was het eindelijk tijd voor de eerste bruiloft van dit jaar! De Corona heeft bij net als alle andere trouwleveranciers behoorlijk wat roet in het eten gegooid waardoor het voor mij dus pas in Augustus begon.

 

Gelukkig konden er ook een hoop bruiloften wel door gaan dit jaar net zoals de dag van dit bruidspaar. Hun dag speelde de grootste tijd af op het Kasteel van Wijk Bij Duurstede. Wat een prachtige plek!

 

 


portretshoot jesca

Augustus 2020 - Posbank Rheden

Hoe belangrijk is het om een mooie foto van jezelf te hebben kun je je afvragen. Als je het mij vraagt, HEEL belangrijk!

 

Het gaat misschien heel ongemerkt maar je gebruikt stiekem best vaak een foto van jezelf. Alle social media vraagt om een profielfoto, het zelfde geldt voor Whatsapp. Op het werk wordt gevraagd naar een foto voor het smoelenboek, en anders wordt deze wel van je gemaakt als de medewerkers op de website worden gezet. 

 

ALs je onverhoopt je baan verliest of gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging. Bij een CV hoort toch ook vaak een foto. Als je die er niet bij hebt gedaan wordt sowieso je hele social media uitgeplozen. Hoe fijn is het dan als er een 'echte' foto op staat en niet een selfie of een foto met een glas wijn of bier?

 

En je hoeft echt niet zoals Jesca en ik uuuren de hei af te struinen om alle mooie plekjes gehad te hebben hoor. Het kan met een half uurtje al gepiept zijn.


familieshoot hilversumse heide

Augustus 2020 - Hilversumse heide

Op een woensdagochtend in Augustus had ik met dit gezin een afspraak op de prachtig bloeiende heide in Hilversum. Ik was er al even niet geweest maar hij stond er prachtig bij!

 

We zaten op dat moment midden in de hittegolf dus het was fijn om vroeg in de ochtend de shoot te doen, al was het toen ook al warm. Maar wat hadden we een mooi licht op dat tijdstip! Een heerlijk zacht en warm zonnetje die zich af en toe liet zien.

 

Ik gaf aan dat ik het het mooist vind als het gezin lekker z'n gang gaat en ik hun zo volg en de mooie momenten vast leg. Nou dat is gelukt hoor! Heerlijk aan de gang met de paarse bloemetjes en de oudste had zelfs ook zijn fotocamera meegenomen. Een hele leuke, zie je het al op de foto? Ik mocht ook even poseren voor hem haha!


newborn shoot baby filip

Juni 2020 - Utrecht

Als cadeautje kregen ze een cadeaubon van mij voor een lifestyle new-born shoot. Op zaterdag 27 juni was het dan zo ver. Filip had een hele tijd gehuild voor mijn komst en toen ik bij ze aankwam was hij natuurlijk helemaal moe van het huilen. Zo moe zelfs dat het mannetje bijna niet wakker te krijgen was! We hebben zelf een badje moeten inzetten om de oogjes geopend te krijgen haha. Dat is natuurlijk wel leuk voor de foto's, ook een aantal met de oogjes geopend. Wat vinden jullie van het eindresultaat?


zwangerschaps-shoot  K&E

April 2020 - Posbank Rheden

Al langere tijd wilde ik graag een fotoshoot doen op de mooie Posbank bij Rheden. Ik denk dat de meeste mensen deze plek wel kennen maar voor mij is het echt een van de mooiste heides van Nederland. Natuurlijk is de plek op z'n mooist in Augustus wanneer de heide in bloei staat. Maar nu was ik hier afgelopen Maart samen met mijn ouders en toen zag ik dat de Posbank ook buiten de bloei periode erg mooi en fotogeniek is. Daar wil ik gebruik van gaan maken dacht ik! Een vriendin van mij wilde graag foto's laten maken van haar zwangerschap dus ik dacht, dit is het perfecte moment om deze mooie locatie eens te gebruiken. En wat ben ik blij met het resultaat, wat een fijne plek is dit!