Because every picture tells a story


Newbornshoot Novi Fae

Januari 2022

 

Blijft toch wel een van m'n favoriete shoots hoor met die kleine nieuwe mensjes, de newborns!

 

Tijdens een newborn shoot kom ik naar jullie thuis en doen we alles op een heel relaxt tempo. Het is voor jullie natuurlijk ook allemaal even wennen met een nieuw gezinslid dus daar houd ik tijdens deze shoot ook rekening mee. De shoot duurt daarom ook iets langer dan de andere shoots. Ik trek hier altijd 2 tot 3 uur voor uit. Zo is er genoeg ruimte voor een schone luier, een huiltje, een badje en natuurlijk heel veel knuffels.

 

Zijn jullie geïnteresseerd in een newborn shoot? Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan, hier vertel ik jullie meer over deze shoot!

 

P.S. een babytje is officieel 'newborn' tot twee weken na de geboorte, dus wacht niet te lang met het plannen van deze shoot. Uiteraard kan het ook na deze twee weken maar dan is jullie kindje echt al zichtbaar gegroeid en ben je de 'newborn' fase dus voorbij.


Zwangerschapsshoot Lotte + Fam.

December 2021

Een zwangerschaps-shoot/familieshoot met een kleintje in December buiten geen optie? Think again!

 

Ja soms moet je een aantal keer verzetten in verband met slecht weer maar als je dan eenmaal een goede dag te pakken hebt is het zo tof! Trek jezelf en de rest van de familie lekker een aantal laagjes kleding aan en gaan met die banaan. Vooral met een kleintje erbij die (net) kan lopen zal er aan beweging geen gebrek zijn tijdens de shoot en dan krijg je het vanzelf warm ;) haha.

 

Ik krijg best vaak de vraag wat voor kleding ik aan zou raden voor een shoot. Deze jonge familie heeft hele fijne kleuren uitgekozen die ook lekker werken met de omgeving. Geen hele drukke prints maar 3 fijne kleuren die goed bij elkaar passen. Het groen en beige van de omgeving maken het kleuren pallet wat mij betreft helemaal af. 


Herfstbruiloft N&M

Oktober 2021

Afgelopen oktober was het dan eindelijk zo ver, de echte herfstbruiloft van N&M!

 

Wie mij een beetje kent of volgt op social media weet dat ik ook een herfstfan ben dus ik sprong een gat in de lucht toen ik hun dag mocht vastleggen.

 

Vraag je herfst, dan krijg je herfst! Het regende bijna de hele dag, het kwam echt met bakken uit de lucht! Dit was best even spannend voor de fotoshoot die we in het bos hadden gepland, maar met genoeg paraplus en een fijne positieve vibe is het ons gelukt om er een fantastische shoot van te maken. Zie jij aan de foto's dat het zulk vies weer was?

 

Ik zeg, kom maar door met nog meer van dit soort herfstbruiloften!


Zwangerschaps-shoot P&S

Oktober 2021

 

Op een hele mooie oktober dag toen de zon zich nog flink liet zien, wat een heerlijke shoot!

 

Wederom op een van mijn favoriete shoot locaties, de prachtige Soester Duinen bij Amersfoort.

 

P.S. Tijdens deze avond kwamen er heel veel luchtballonnen voorbij, ze staan ook op een aantal foto's. Spot jij ze?

 


Zwangerschaps-shoot M&M

Juli 2021

 

Wat een heerlijke shoot was dit! Op een van mijn favo shoot locaties, in de zomer, met af en toe een zacht ondergaand zonnetje. GEWELDIG!


Portretshoot Jesca

Januari 2021 - Posbank

Hoezo in de winter buiten shooten kan niet? Te koud, te nat, niet mooi, niet fijn. 

 

Reken maar van YES dat je in de winter hele mooie foto's buiten kunt laten maken! Natuurlijk is het koud en kun je pech hebben met het weer, maar je kunt ook geluk hebben. Zeker als je vroeg in de ochtend begint. Dus ik zeg hup, trek die thermo kleding onder je broek en trui aan en gaan met die banaan!

 

Hier onder de foto's die ik op een fijne maandag ochtend met Jesca schoot op de altijd prachtige Posbank bij Rheden. Jup, echt een favoriete plek om te shooten/wandelen voor mij haha! We waren om 08:45 uur daar en het was weer zo bizar mooi! Toen we begonnen was er mist en het zonnetje kwam heel zacht door. 

 

De foto's spreken voor zich denk ik!