Because every picture tells a story


wedding S+E

Augustus 2020 - Kasteel Duurstede

In Augustus was het eindelijk tijd voor de eerste bruiloft van dit jaar! De Corona heeft bij net als alle andere trouwleveranciers behoorlijk wat roet in het eten gegooid waardoor het voor mij dus pas in Augustus begon.

 

Gelukkig konden er ook een hoop bruiloften wel door gaan dit jaar net zoals de dag van dit bruidspaar. Hun dag speelde de grootste tijd af op het Kasteel van Wijk Bij Duurstede. Wat een prachtige plek!

 

 


portretshoot jesca

Augustus 2020 - Posbank Rheden

Hoe belangrijk is het om een mooie foto van jezelf te hebben kun je je afvragen. Als je het mij vraagt, HEEL belangrijk!

 

Het gaat misschien heel ongemerkt maar je gebruikt stiekem best vaak een foto van jezelf. Alle social media vraagt om een profielfoto, het zelfde geldt voor Whatsapp. Op het werk wordt gevraagd naar een foto voor het smoelenboek, en anders wordt deze wel van je gemaakt als de medewerkers op de website worden gezet. 

 

ALs je onverhoopt je baan verliest of gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging. Bij een CV hoort toch ook vaak een foto. Als je die er niet bij hebt gedaan wordt sowieso je hele social media uitgeplozen. Hoe fijn is het dan als er een 'echte' foto op staat en niet een selfie of een foto met een glas wijn of bier?

 

En je hoeft echt niet zoals Jesca en ik uuuren de hei af te struinen om alle mooie plekjes gehad te hebben hoor. Het kan met een half uurtje al gepiept zijn.


couple shoot Romy & Davey

Augustus 2020 - Ginkelse heide Ede

Ee couple shoot op de paars bloeiende heide, dat wil toch iedereen?! De vriend van Romy, wat zeg ik? De verloofde van Romy komt ui de omgeving van Ede en dus wilde ze niet op de bekende Posbank, maar op de heide bij Ede de foto's laten maken. Super leuk natuurlijk want zo leer ik ook nog eens andere plekken kennen. Je begrijpt het mes snijdt aan twee kanten tijdens deze shoot. 

Ik schreef het al even maar volgend jaar gaat dit stel dus trouwen en je mag 1 keer raden wie de bruiloft mag vastleggen. Ze vonden het een fijn idee om al een keertje voor mijn camera te hebben gestaan dus was dit een mooi moment om foto's te maken. De heide is in augustus zo magisch mooi dus dat kan niet mis gaan!


familieshoot hilversumse heide

Augustus 2020 - Hilversumse heide

Op een woensdagochtend in Augustus had ik met dit gezin een afspraak op de prachtig bloeiende heide in Hilversum. Ik was er al even niet geweest maar hij stond er prachtig bij!

 

We zaten op dat moment midden in de hittegolf dus het was fijn om vroeg in de ochtend de shoot te doen, al was het toen ook al warm. Maar wat hadden we een mooi licht op dat tijdstip! Een heerlijk zacht en warm zonnetje die zich af en toe liet zien.

 

Ik gaf aan dat ik het het mooist vind als het gezin lekker z'n gang gaat en ik hun zo volg en de mooie momenten vast leg. Nou dat is gelukt hoor! Heerlijk aan de gang met de paarse bloemetjes en de oudste had zelfs ook zijn fotocamera meegenomen. Een hele leuke, zie je het al op de foto? Ik mocht ook even poseren voor hem haha!


newborn shoot baby filip

Juni 2020 - Utrecht

Als cadeautje kregen ze een cadeaubon van mij voor een lifestyle new-born shoot. Op zaterdag 27 juni was het dan zo ver. Filip had een hele tijd gehuild voor mijn komst en toen ik bij ze aankwam was hij natuurlijk helemaal moe van het huilen. Zo moe zelfs dat het mannetje bijna niet wakker te krijgen was! We hebben zelf een badje moeten inzetten om de oogjes geopend te krijgen haha. Dat is natuurlijk wel leuk voor de foto's, ook een aantal met de oogjes geopend. Wat vinden jullie van het eindresultaat?


zwangerschaps-shoot  K&E

April 2020 - Posbank Rheden

Al langere tijd wilde ik graag een fotoshoot doen op de mooie Posbank bij Rheden. Ik denk dat de meeste mensen deze plek wel kennen maar voor mij is het echt een van de mooiste heides van Nederland. Natuurlijk is de plek op z'n mooist in Augustus wanneer de heide in bloei staat. Maar nu was ik hier afgelopen Maart samen met mijn ouders en toen zag ik dat de Posbank ook buiten de bloei periode erg mooi en fotogeniek is. Daar wil ik gebruik van gaan maken dacht ik! Een vriendin van mij wilde graag foto's laten maken van haar zwangerschap dus ik dacht, dit is het perfecte moment om deze mooie locatie eens te gebruiken. En wat ben ik blij met het resultaat, wat een fijne plek is dit!


wedding m&d

September 2019 - Utrecht

Begin van dit jaar namen Maira en David contact met mij op. Ze hadden zich behoorlijk goed ingelezen op mijn website en gebruikte allemaal onderwerpen waar ik over schrijf die favoriet zijn. Dat vond ik zo bijzonder dus spraken we snel af om kennis te maken. Ik liet ze mijn werk zien, we kletste wat en aan het einde van de avond vertelde ze meteen dat ze met mij wilde samenwerken, zo leuk!

Vrijdag 6 september was hun dag, de weersvoorspellingen waren eerst niet zo goed maar uiteindelijk hebben we alleen regen gehad tijdens het diner dat toch binnen plaats vond. Het zonnetje heeft zich zelfs nog laten zien tijdens de fotomomenten, wat een geluk! Ze hadden voor het eerste fotomoment een speciale plek gekozen, namelijk het Panbos bij Zeist. Dit bos heeft ook een grote zandvlakte waar prachtige bomen staan met veel bovengrondse wortels. Daar vond ook de ‘first look’ plaats, zo’n bijzonder moment altijd. De blik van de bruidegom zowel net voor dat hij zijn bruid te zien krijgt als vlak erna is kostelijk! Dit moment had ik voor ze geregisseerd om het voor de foto allemaal zo mooi mogelijk te krijgen maar hierna heb ik eigenlijk weinig inbreng hoeven geven. Ze gingen helemaal hun eigen gang en dit was werkelijk prachtig om te zien. Zo veel liefde spatte er van die twee af! Ik kon me heerlijk vermaken met die grote boom en zijn grote bovengrondse wortels en de grote zandvlakte. Zo hebben we veel verschillende foto’s kunnen maken. 

Hierna gingen we terug naar het huis van het bruidspaar om even snel iets te eten, nog even wat kiekjes te schieten en daar gingen ze dan, op de fiets naar hun trouwlocatie waar iedereen ze opwachtte. Nog even over die fietsen, die hebben ze gehuurd bij Freem & Coffee in Utrecht. De trouwlocatie was zo dicht bij hun thuis wat het mogelijk maakte om zo naar de trouwlocatie te gaan. Het was dus niet alleen praktisch, maar ook goed voor het milieu wat ze heel belangrijk vinden en het is eens wat anders dan een trouwauto. Super toch!? Was het je trouwens ook al opgevallen dat de bruid voor het fietsen was gewisseld van outfit? Dit wist de bruidegom niet en was voor hem dus ook echt een verrassing. De outfit was niet alleen heel erg mooi maar ook (daar heb je hem weer) heel praktisch want met je mooie trouwjurk op de fiets is niet zo heel handig. 

De trouwlocatie was ‘De Moestuin’ in Utrecht, de ceremonie was in de grote kas op het terrein waar ook volop groentes groeide. Zo tof deze locatie midden in het groen, het paste ook echt perfect bij het bruidspaar. Kijken jullie mee naar de toffe plaatjes van deze dag?

 

Leveranciers:

Jurk bruid: Bridallure

Pak bruidegom: Jac Hensen

Ringen: Zilver En Zoet

Fietsen: Freem Bikes&Coffee Utrecht & Achielle

Geloften op hout: Gravure 85

Shootlocatie: Het Panbos Zeist

Trouwlocatie: De Moestuin Utrecht

Fotografie: Fleur Bours Photography