Because every picture tells a story


Zwangerschapsshoot Lotte + Fam.

December 2021

Een zwangerschaps-shoot/familieshoot met een kleintje in December buiten geen optie? Think again!

 

Ja soms moet je een aantal keer verzetten in verband met slecht weer maar als je dan eenmaal een goede dag te pakken hebt is het zo tof! Trek jezelf en de rest van de familie lekker een aantal laagjes kleding aan en gaan met die banaan. Vooral met een kleintje erbij die (net) kan lopen zal er aan beweging geen gebrek zijn tijdens de shoot en dan krijg je het vanzelf warm ;) haha.

 

Ik krijg best vaak de vraag wat voor kleding ik aan zou raden voor een shoot. Deze jonge familie heeft hele fijne kleuren uitgekozen die ook lekker werken met de omgeving. Geen hele drukke prints maar 3 fijne kleuren die goed bij elkaar passen. Het groen en beige van de omgeving maken het kleuren pallet wat mij betreft helemaal af. 


Herfstbruiloft N&M

Oktober 2021

Afgelopen oktober was het dan eindelijk zo ver, de echte herfstbruiloft van N&M!

 

Wie mij een beetje kent of volgt op social media weet dat ik ook een herfstfan ben dus ik sprong een gat in de lucht toen ik hun dag mocht vastleggen.

 

Vraag je herfst, dan krijg je herfst! Het regende bijna de hele dag, het kwam echt met bakken uit de lucht! Dit was best even spannend voor de fotoshoot die we in het bos hadden gepland, maar met genoeg paraplus en een fijne positieve vibe is het ons gelukt om er een fantastische shoot van te maken. Zie jij aan de foto's dat het zulk vies weer was?

 

Ik zeg, kom maar door met nog meer van dit soort herfstbruiloften!


portretshoot jesca

Januari 2021 - Posbank

Hoezo in de winter buiten shooten kan niet? Te koud, te nat, niet mooi, niet fijn. 

 

Reken maar van YES dat je in de winter hele mooie foto's buiten kunt laten maken! Natuurlijk is het koud en kun je pech hebben met het weer, maar je kunt ook geluk hebben. Zeker als je vroeg in de ochtend begint. Dus ik zeg hup, trek die thermo kleding onder je broek en trui aan en gaan met die banaan!

 

Hier onder de foto's die ik op een fijne maandag ochtend met Jesca schoot op de altijd prachtige Posbank bij Rheden. Jup, echt een favoriete plek om te shooten/wandelen voor mij haha! We waren om 08:45 uur daar en het was weer zo bizar mooi! Toen we begonnen was er mist en het zonnetje kwam heel zacht door. 

 

De foto's spreken voor zich denk ik!


Ondernemers-shoot Femke

Oktober 2020 - Buiten in de Kuil Lage Vuursche

Begin dit jaar won Femke bij mij een ondernemers-shoot via Instagram. Dit ter ere van het 2,5 jarig bestaan van mijn bedrijf. Toen Femke de shoot won was het Maart en kwamen we net terecht in een lockdown, geen timing voor een fotoshoot helaas.

 

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van haar wanneer we de shoot konden doen. Wanneer jij wil antwoorden ik! Ik vertelde dat mijn favoriete seizoen de herfst is en ik zelf dus die keuze zou maken. Dat vond ze een goed idee en we spraken een dag in Oktober af. 

 

Femke had deze geweldige plek ontdekt in Lage Vuursche waar je heel cosy buiten kunt zitten met een lekker drankje, midden in het bos! Dus je begrijpt, daar hebben we ook even gebruik van gemaakt. Eerst hebben we wat 'werk' foto's geschoten en daarna in het bos een aantal portretten. Zoals je aan de foto's in het bos kunt zien had Femke ook nog even een andere outfit meegenomen, zo leuk voor de afwisseling! Ze wilde ook graag een hele enthousiaste foto maken voor bijvoorbeeld een witactie op social media. In oktober is het natuurlijk herfst dus blaadjes genoeg. Deze gingen natuurlijk de lucht in en dat leverde geweldige foto's op.

 

Heel veel plezier met de foto's Femke en succes met je onderneming!


portretshoot jesca

Augustus 2020 - Posbank Rheden

Hoe belangrijk is het om een mooie foto van jezelf te hebben kun je je afvragen. Als je het mij vraagt, HEEL belangrijk!

 

Het gaat misschien heel ongemerkt maar je gebruikt stiekem best vaak een foto van jezelf. Alle social media vraagt om een profielfoto, het zelfde geldt voor Whatsapp. Op het werk wordt gevraagd naar een foto voor het smoelenboek, en anders wordt deze wel van je gemaakt als de medewerkers op de website worden gezet. 

 

ALs je onverhoopt je baan verliest of gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging. Bij een CV hoort toch ook vaak een foto. Als je die er niet bij hebt gedaan wordt sowieso je hele social media uitgeplozen. Hoe fijn is het dan als er een 'echte' foto op staat en niet een selfie of een foto met een glas wijn of bier?

 

En je hoeft echt niet zoals Jesca en ik uuuren de hei af te struinen om alle mooie plekjes gehad te hebben hoor. Het kan met een half uurtje al gepiept zijn.


newborn shoot baby filip

Juni 2020 - Utrecht

Als cadeautje kregen ze een cadeaubon van mij voor een lifestyle new-born shoot. Op zaterdag 27 juni was het dan zo ver. Filip had een hele tijd gehuild voor mijn komst en toen ik bij ze aankwam was hij natuurlijk helemaal moe van het huilen. Zo moe zelfs dat het mannetje bijna niet wakker te krijgen was! We hebben zelf een badje moeten inzetten om de oogjes geopend te krijgen haha. Dat is natuurlijk wel leuk voor de foto's, ook een aantal met de oogjes geopend. Wat vinden jullie van het eindresultaat?